Είτε βρίσκεστε στο περιβάλλον της επιχείρησης για μία συνέντευξη εργασίας είτε επιλεγεί η online συνέντευξη, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να παρουσιάσετε σωστά τις επαγγελματικές σας ικανότητες, τα προσόντα σας και να κερδίσετε την πολυπόθητη θέση.

Το βιογραφικό σας, η εικόνα σας και το περιβάλλον στο οποίο παρουσιάζεστε είναι μείζονος σημασίας. Ποια στοιχεία, λοιπόν, πρέπει να περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας; Έχει διαφορά αν έχετε επαγγελματική εμπειρία ή όχι; Ποιο σημείο του σπιτιού σας θα επιλέξετε; Τι πρέπει να προσέξετε στην online παρουσία σας;

«Συντονιστείτε», ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την κάμερα να είστε έτοιμοι!

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γκρενόμπλ-Γαλλία και μεταπτυχιακού στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του St. Paul στη Minnesota των Η.Π.Α. Μιλά ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Έχει διατελέσει Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολυάριθμες εταιρείες τροφίμων και κρασιών, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια στρατηγικής διοίκησης, δικαίου και μάρκετινγκ στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, με συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια των προγραμμάτων οινικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνου & αποσταγμάτων οργανισμού, WSET -Wines & Spirits Education Trust.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/02/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.