Είτε βρίσκεστε στο περιβάλλον της επιχείρησης για μία συνέντευξη εργασίας είτε επιλεγεί η online συνέντευξη, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να παρουσιάσετε σωστά τις επαγγελματικές σας ικανότητες, τα προσόντα σας και να κερδίσετε την πολυπόθητη θέση.

Το βιογραφικό σας, η εικόνα σας και το περιβάλλον στο οποίο παρουσιάζεστε είναι μείζονος σημασίας. Ποια στοιχεία, λοιπόν, πρέπει να περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας; Έχει διαφορά αν έχετε επαγγελματική εμπειρία ή όχι; Ποιο σημείο του σπιτιού σας θα επιλέξετε; Τι πρέπει να προσέξετε στην online παρουσία σας;

«Συντονιστείτε», ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την κάμερα να είστε έτοιμοι!

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γαλλία και συνέχισε τις σπουδές της στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο St. Paul στη Minnesota. Μιλάει ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Εργάστηκε ως Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολλές εταιρείες τροφίμων και κρασιού, ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως εισηγήτρια και μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/02/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.