Νέα, ανακοινώσεις

Rooms Division Management | Online Edition

1 Απριλίου, 2021 - Νέα, ανακοινώσεις

 

Το νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Rooms Division Management Online Edition προσφέρει εξειδίκευση στην οργάνωση, λειτουργία και αποτελεσματική διαχείριση των τμημάτων μιας ξενοδοχειακής μονάδας (front-office, reservation department, housekeeping, concierge & guest services, maintenance department), εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες την επαφή με διακεκριμένα στελέχη της ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του χώρου της φιλοξενίας και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε απόφοιτους τουριστικών σχολών ή σχολών Οικονομίας & Διοίκησης που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Έναρξη online μαθημάτων: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022
Διάρκεια: 6 εβδομάδες

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αποκτούν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.