Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE Κορυφαίοι Απόφοιτοι-Τάσος Μαντής [NEW VIDEO]

25 Σεπτεμβρίου, 2020 - Νέα, ανακοινώσεις

Το ταξίδι προς την κορυφή του διακεκριμένου head chef, Τάσου Μαντή, του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra,  ξεκίνησε από τη σχολή LE MONDE.

“Οι καταξιωμένοι καθηγητές που είχα με βοήθησαν και με ενέπνευσαν στο να αντιληφθώ πώς είναι η μαγειρική και όλος ο κόσμος της γαστρονομίας”.

Έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin),το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin).

“Η μαγειρική είναι αγάπη, πάθος, αφοσίωση και συναίσθημα”.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία. Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story.

“Με ενδιαφέρει το food waste και η αξιοποίηση της  πρώτης ύλης στον μέγιστο βαθμό της”.

Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη σχολή από την οποία αποφοίτησε μυώντας τους νέους μελλοντικούς επαγγελματίες στη δική του αυθεντική γαστρονομική προσέγγιση.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.