Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα παρουσίασης οινοποιείων ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

2 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 7 φεβρουαρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Γιάννη Παρασκευόπουλο, έναν εκ των δύο ιδρυτών της Γαίας Οινοποιητικής, στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσίασης οινοποιείων της σχολής LE MONDE.

Ο κ. Παρασκευόπουλος μίλησε στους σπουδαστές μας για τις δυνατότητες των ελληνικών ποικιλιών που έχουν αρχίσει και κερδίζουν έδαφος διεθνώς για την εξαιρετική ποιότητά τους και τη δυνατότητα να παράγουν αξιόλογα κρασιά.

 

 

Οι σπουδαστές, επίσης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικές από τις διακεκριμένες ετικέτες των οινοποιείων της Γαίας, όπως: Νότιος λευκός, Θαλασσίτης, Ασύρτικο της Γαίας, Γαία S, Κτήμα Γαίας, Αγιωργίτικο 14-18H, Ανατολικός.

Η Γαία οινοποιητική δημιουργήθηκε από τον κ. από τους Γιάννη Παρασκευόπουλο και Λέων Καράτσαλο το 1994. Σήμερα διαθέτει δυο οινοποιεία, ένα στην Νεμέα και ένα στην Σαντορίνη, τα οποία παράγουν κρασιά άριστης ποιότητας που έχουν ήδη κερδίσει διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παρασκευόπουλο για την παρουσίαση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.