Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

LE MONDE BARTENDER OF THE YEAR 2013

2 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός LE MONDE BARTENDER OF THE YEAR, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΚΟΝΔΩΡ.

Ο διαγωνισμός είχε ως θέμα την παρασκευή κλασικών cocktails με ρούμι ANGOSTURA, το οποίο διανέμεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΚΟΝΔΩΡ. Συνολικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό 28 bartenders, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρά το άγχος τους. Και ήταν όλοι τους υπέροχοι!

 

 

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο κ. Ιωάννης Χαρωνίτης, τη δεύτερη θέση η κ. Λινέτα Καμενίτσα και την τρίτη θέση ο κ. Θεώδορος Πατιστής. Το δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής, που έπρεπε να δοκιμάσει 28 cocktais, ανέλαβαν η κ. Μαριάννα Μπόικου, marketing director της εταιρείας ΚΟΝΔΩΡ, ο κ. Γιάννης Κοροβέσης και ο κ. Άκης Τράντας, καθηγητές της σχολής LE MONDE και ο κ. Λάλος Χατζόπουλος, επίτιμος καλεσμένος. Οι τρεις πρώτοι νικητές κέρδισαν επιμορφωτικά σεμινάρια στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, αξίας 500 €, 300€ και 200€ για την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Όλοι οι συμμετέχοντες το απόλαυσαν πραγματικά καθώς είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν εκπληκτικά cocktails και ταυτόχρονα αντάλλαξαν απόψεις με τους συναδέλφους τους. Μετά το τέλος του διαγωνισμού ακολούθησε ένα πολύ ευχάριστο cocktail, στη διάρκεια του οποίου οι διαγωνιζόμενοι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΚΟΝΔΩΡ για την ευγενική υποστήριξη, όπως και την κ. Μπόικου για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Κοροβέση, τον κ. Τράντα και τον κ. Χατζόπουλο για την συμμετοχή τους και τον κ. Γιάννη Πατεστή για την άψογη διοργάνωση.
Τα μαθήματα του νέου τμήματος Bartender του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE αρχίζουν στις 18 Φεβρουαρίου.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.