Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παρουσίαση κτήματος Γεροβασιλείου

6 Μαρτίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ένα από τα πλέον καταξιωμένα κτήματα, το κτήμα Γεροβασιλείου  φιλοξενήσαμε στο πλαίσιο του προγράμματος “Παρουσίασης οινοποιείων” στη σχολή μας. Ο κ. Αργύρης Γεροβασιλείου —η δεύτερη γενιά— ο οποίος συμβάλλει στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών, με γνώση και φρέσκιες ιδέες, επισκέφθηκε τη σχολή μας για να μας παρουσιάσει μερικά από τα κρασιά του κτήματος.

Οι σπουδαστές μας δοκίμασαν τα κρασιά και σχολίασαν τα γευστικά και αρωματικά τους χαρακτηριστικά μαζί με τον οινοποιό. Το κτήμα Γεροβασιλείου έχει καταξιωθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά κρασιά που παράγει.  Στις πλαγιές της Επανομής, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο ιδιαίτερα φροντισμένος αμπελώνας περιβάλλει το σύγχρονο οινοποιείο, το οποίο είναι επισκέψιμο. Στο κτήμα λειτουργεί και Μουσείο Οίνου που περιλαμβάνει πλούσιες συλλογές και εκθέματα με θέμα το κρασί.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.