Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Comfort Dining for Seaside Restaurants LE MONDE Food Professionals 2020

6 Μαρτίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

O executive chef του The Margi Hotel & διακεκριμένος απόφοιτος της σχολής Panagiotis Giakalis μοιράστηκε μαζί μας τη φιλοσοφία του πίσω από τη δημιουργία ενός μενού για seaside εστιατόρια, παρουσιάζοντας συνταγές που εναρμονίζονται με το κόνσεπτ και το ατμοσφαιρικό τοπίο ενός εστιατορίου δίπλα στη θάλασσα.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.