Η κ. Λίλη Δημητρίου, υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας της εταιρείας, μας παρουσίασε με συντομία την ιστορία και τη δράση της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ο κ. Δημήτρης Γριζάς, οινολόγος, μας παρουσίασε κάποια από τα διακεκριμένα κρασιά ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ.
Η οικογένεια Τσάνταλη καλλιεργεί αμπέλια, οινοποιεί σταφύλια και αποστάζει τσίπουρα και ούζο από το 1890. Διατηρεί ιδιόκτητα οινοποιεία:
• Στον Άγιο Παύλο της Χαλκιδικής,
• Στη Ραψάνη του Ολύμπου,
• Στο Μετόχι Χρωμίτσας του Αγίου Όρους
• Στη Νάουσα της Μακεδονίας
• Στη Μαρώνεια της Θράκης
Οι σπουδαστές μας δοκίμασαν τα εξής: KANENAS Ροζέ 2011, από τον αμπελώνα Μαρώνεια Θράκης, ΜΕΤΟΧΙ Χ λευκό 2011 και ΜΕΤΟΧΙ Χ ερυθρός 2006 από τον αμπελώνα Άγιο ΄Ορος, Μετόχι Χρωμίτσας, και ΡΑΨΑΝΗ 2009 και ΡΑΨΑΝΗ GRAND RESERVE 2007 από τον Όλυμπο.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ για την παρουσίαση.