Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Κτήματος Πιερία – Ερατεινή και Blink Wines

1 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε την Τετάρτη 28 Μαρτίου τον κ. Παύλο Αργυρόπουλο, έναν εκ των δυο ιδιοκτητών των οινοποιείων Πιερία – Ερατεινή και Blink Wines, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση των κρασιών που παράγονται από τον ίδιο και τον συνεργάτη του, κ. Ανδρέα Πάντο.

Έμπειρος οινολόγος ο ίδιος, έχει αφοσιωθεί στην παραγωγή εκλεκτών κρασιών που έχουν ήδη κερδίσει πολλές διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

 

 

Ένα από αυτά, για το οποίο είναι ιδιαιτέρως υπερήφανος και ο ίδιος, είναι το Blink Zibibbo, ένα εξαιρετικά νεανικό, φρέσκο, αφρώδες κρασί με ιδιαίτερο design στο μπουκάλι, το οποίο παράγεται σε επιλεγμένους αμπελώνες της Λήμνου από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας.

Ταυτόχρονα οι σπουδαστές που παρακολούθησαν την παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά του οινοποιείου Πιερία – Ερατεινή, όπως το Ερατεινές Ευχές Κόκκινες, Ερατεινές Ευχές Λευκές και το Γυμνός Βασιλιάς και να σχολιάσουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ακολούθησε μια συζήτηση με τον κ. Αργυρόπουλο όπου οι σπουδαστές έθεσαν τα ερωτήματά τους για την αμπελουργία και την οινοποίηση των κρασιών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αργυρόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.