Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παρουσίαση κτήματος Λαντίδης

1 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε την Τετάρτη 4 Απριλίου τον κ. Σίμο Λαντίδη, γιο του ιδιοκτήτη του ομώνυμου κτήματος, που βρίσκεται στη Νεμέα.

 

Το Kτήμα Λαντίδης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 από τον Πανίκο Λαντίδη με έμφαση στην ανάδειξη του ποιοτικού ελληνικού κρασιού.

 

 

Στον αμπελώνα 110 στρεμμάτων του κτήματος, καλλιεργούνται ποικιλίες όπως Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, που δίνουν τα εξαιρετικά κρασιά του κτήματος. Σήμερα, το κτήμα παράγει 149.000 φιάλες ετησίως και εξάγει μεγάλες ποσότητες στο εξωτερικό.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο γνωστά κρασιά του κτήματος όπως το Αέναον, τη Νεμέα, το Μοσχοφίλερο και την Cava και να τα σχολιάσουν με τη βοήθεια του κ. Λαντίδη.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λαντίδη, για την εξαιρετική παρουσίαση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.