Το Kτήμα Λαντίδης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 από τον Πανίκο Λαντίδη με έμφαση στην ανάδειξη του ποιοτικού ελληνικού κρασιού.
Στον αμπελώνα 110 στρεμμάτων του κτήματος, καλλιεργούνται ποικιλίες όπως Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, που δίνουν τα εξαιρετικά κρασιά του κτήματος. Σήμερα, το κτήμα παράγει 149.000 φιάλες ετησίως και εξάγει μεγάλες ποσότητες στο εξωτερικό.
Στη διάρκεια της παρουσίασης, οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο γνωστά κρασιά του κτήματος όπως το Αέναον, τη Νεμέα, το Μοσχοφίλερο και την Cava και να τα σχολιάσουν με τη βοήθεια του κ. Λαντίδη.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λαντίδη, για την εξαιρετική παρουσίαση.