Νέα, ανακοινώσεις

Παρουσίαση Κτήματος Nico Lazaridi

8 Νοεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Nico Lazaridi (2)Δυναμικά ξεκίνησε τη φετινή σεζόν το  Πρόγραμμα Παρουσίασης Οινοποιείων της σχολής LE MONDE με μια εξαιρετική παρουσίαση του Château Nico Lazaridis, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του εστιατορίου – bar την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Με χαρά φιλοξενήσαμε τον κ. Γιάννη Κουλελή, Δ/ντη Πωλήσεων της εταιρείας Vinalia, η οποία διανέμει πανελλαδικά τα κρασιά του κτήματος Nico Lazaridi.

Όσοι παρακολούθησαν την παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα έξοχα κρασιά του κτήματος όπως τα Château Nico Lazaridis Λευκό, Château Nico Lazaridis Ροζέ και Μαγικό Βουνό λευκό και να τα σχολιάσουν μαζί με τον κ. Κουλελή και την καθηγήτρια οινολογίας της σχολής μας, κ. Μαρία Τζίτζη.

Το κτήμα Nico Lazaridi διαθέτει το οινοποιείο «NICO LAZARIDI» στη Δράμα και το οινοποιείο «Μακεδών» στο Νομό Καβάλας, τα οποία παράγουν εκλεκτά ποιοτικά κρασιά από ποικιλίες όπως, Sauvignon Blanc, Semillon, UgniBlanc, Chardonnay, GrenacheRouge, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Sangiovese. Και τα δύο οινοποιεία είναι επισκέψιμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουλελή για την εξαιρετική παρουσίαση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.