Νέα, ανακοινώσεις

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ)

5 Νοεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) του Δήμου Μοσχάτου και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ÌÏÓ×ÁÔÏ--ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÏÕ ÊÅÍÔÑÏÕ ÖÑÏÍÔÉÄÁ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ ÔÇÓ ÌÊÏ  ÔÇÓ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÇÓ  #ÁÐÏÓÔÏËÇ#--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSIO Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να υποστηρίξει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Μοσχάτου (Κ.Δ.Α.Π.) παρέχοντας κάθε μέρα γεύματα για τα παιδιά.

Ο Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου δημιούργησαν ένα πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο στεγάζεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο και θα φιλοξενεί 60 παιδιά. Το Κ.Δ.Α.Π. θα φροντίζει για την καθημερινή σίτισή τους, τις ανάγκες για ένδυση, υπόδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εκπαίδευσή τους, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, τελέστηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Μοσχάτου (ΚΔΑΠ) από τον  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ. Ιερώνυμο Β’ και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE θέλοντας να συνδράμει στο σημαντικό αυτό έργο και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναλαμβάνει την σίτιση των παιδιών σε καθημερινή βάση.

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE θα συνεχίσει και φέτος όπως και πέρσι, την υποστήριξη στην «Κιβωτό του Κόσμου», το κέντρο στήριξης παιδιών στον Κολωνό, όπου θα παρέχει σε εβδομαδιαία βάση γεύματα για τα παιδιά.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.