Το οινοποιείο, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στην Κρήτη, βρίσκεται νοτιοδυτικά του Ηρακλείου στους κάτω Ασίτες. Στα 95 στρέμματα του οινοποιείου καλλιεργούνται γηγενείς, ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες που παράγουν κρασιά, τα οποία έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις διεθνώς.
Τα κρασιά που δοκιμάσαμε στη διάρκεια της γευσιγνωσίας ήταν: ΠΡΙΝΟΣ λευκό, ΠΡΙΝΟΣ ερυθρός, ΒΙΔΙΑΝΟ και ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΕΤΡΑ.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διαμαντάκη για την εξαιρετική παρουσίαση.