Νέα, ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης υψηλής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Europastry Chef

2 Μαΐου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

photoΤην Τετάρτη 30 Απριλίου ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Europastry Chef, διάρκειας 6 μηνών.

Με αφορμή τη λήξη του προγράμματος διοργανώθηκε ένα μικρό  αποχαιρετιστήριο cocktail για όλους τους συμμετέχοντες και τους καθηγητές τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές που μοιράστηκαν στη διάρκεια της σεζόν και να μιλήσουν σχετικά με τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών μαγειρικής τέχνης που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. Επίσης, απευθύνεται σε εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα. Η εκπαίδευση καλύπτει μια τεράστια γκάμα γλυκών, επιδορπίων και αρτοσκευασμάτων που συναντά κανείς στα πιο επώνυμα ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία. Οι τεχνικές παρασκευής υποστηρίζονται από αναλυτική βιβλιογραφία. Το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Europastry Chef διαρκεί 6 μήνες. Αρχίζει το Νοέμβριο κάθε έτους και ολοκληρώνεται τον Μάιο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους απόφοιτους για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος και ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία σε όλους!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.