Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β΄ επαίνεσε καθηγητές και σπουδαστές της σχολής για το φιλανθρωπικό τους έργο

2 Απριλίου, 2014 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

SONY DSCΤην Τρίτη 1 Απριλίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  και Πάσης Ελλάδος,Ιερώνυμος Β’, γευμάτισε στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Μοσχάτου (ΚΔΑΠ) της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με τα 62 παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο.

Το Δημήτρειο ΚΔΑΠ είναι ένα πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο στεγάζεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο και φιλοξενεί 62 παιδιά αναλαμβάνοντας την καθημερινή σίτισή τους, τις ανάγκες για ένδυση, υπόδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εκπαίδευσή τους, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες.
Οι σπουδαστές και καθηγητές  του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE συμμετέχουν  ενεργά από τον Οκτώβριο 2013 στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή», παρέχοντας τα γεύματα των παιδιών σε καθημερινή βάση.
Στη διάρκεια της  εκδήλωσης ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην προσφορά αυτή και μίλησε με επαινετικά λόγια για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της σχολής που προετοιμάζουν τα καθημερινά γεύματα των παιδιών. Ακολούθησε γεύμα για τον Αρχιεπίσκοπο και τα 62 παιδιά, το οποίο παρασκεύασαν σπουδαστές των μαγειρικών τμημάτων, ενώ σπουδαστές των ξενοδοχειακών τμημάτων ανέλαβαν το service.
Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά προσέφεραν στη σχολή  LE MONDE, μια πολύ όμορφη ζωγραφιά με ευχές για καλό Πάσχα που ετοίμασαν τα ίδια.
Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές και καθηγητές της σχολής που όλο αυτό το διάστημα προσφέρουν τον χρόνο τους για να παρασκευάζουν καθημερινά τα γεύματα των παιδιών που φιλοξενούνται στο Δημήτρειο ΚΔΑΠ.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.