Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μεγάλος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής από την ΙΟΝ και τη LE MONDE

28 Ιανουαρίου, 2014 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Print

 

Η ΙΟΝ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE διοργανώνουν μεγάλο  διαγωνισμό με θέμα:

Πρωτότυπη συνταγή ζαχαροπλαστικής με σοκολάτα

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους δευτεροετείς σπουδαστές των τμημάτων επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής (Γ΄ και Δ΄ εξαμήνου) του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Εμπνευστείτε πρωτότυπες συνταγές με σοκολάτα και κερδίστε:

1ος νικητής
Μία υποτροφία για το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Europastry Chef, διάρκειας 5 μηνών και αξίας 3.000 €

2ος νικητής
Μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Chef Story αξίας 250€

Η τελική φάση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της σχολής LE MONDE.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 3 Φεβρουαρίου

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής στον 4ο όροφο και στο ισόγειο για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα συνταγής που ακολουθεί. Οι συνταγές πρέπει να αποσταλούν ως και 3 Φεβρουαρίου.
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Με τη συμπλήρωση της αίτησης αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής και παραιτούμαι από κάθε δικαίωμα ένστασης ή/και αποζημίωσης κατά του διαγωνισμού ή/και κατά του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.