Αθλητικές

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ – LE MONDE : 5 – 3

4 Φεβρουαρίου, 2014 - Αθλητικές

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014  4μ.μ.
Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας που έδωσε η γυναικεία  ομάδα ποδοσφαίρου της σχολής  μας με αντίπαλο τη Γ.Σ. και δεν είχε καμία σχέση με τον προηγούμενο. Με την Τώνια Κάμπη στη σύνθεσή της ομάδα μας ανέβηκε επίπεδο και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν δυνατό για τα γυναικεία δεδομένα και έγιναν μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η Γερ. Σχ. έχασε μια καλή ευκαιρία και έβαλε τρία γκολ από φάσεις που δεν το περίμενε κανείς. Στο ίδιο διάστημα εμείς χάσαμε ένα πέναλτι και δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Μετά το 0-3 η ομάδα μας τα έδωσε όλα και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε εύκολα στην ισοφάριση. Όπως είναι φυσικό όμως, τα κορίτσια δεν ήταν δυνατό να αντέξουν σ’ αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία λεπτά δεν μπορούν να επισκιάσουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ τις σπουδάστριες που έπαιξαν με τα χρώματα της Le Monde σ’ αυτόν τον αγώνα:
Τσώλου Άννα, Καπούτσου Γαρυφαλιά, Κάμπη Τώνια, Ντόβα Ελευθερία, Χατζησάββα Ναταλία, Ζωγράφου Μαρία, Χονδρογιάννη Ευαγγελία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.