Νέα, ανακοινώσεις

Restaurant operation – Food & beverage management, Πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης

28 Ιανουαρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

neo tmimaΝέο πρόγραμμα “ Restaurant Operation -Food &Beverage Management” ξεκινάει στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014. Πρόκειται για πρόγραμμα εκπαίδευσης, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να απασχοληθούν σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης που περιλαμβάνει εστιατόριο.

Τα μαθήματα του προγράμματος είναι κυρίως εργαστηριακά και αποσκοπούν στην ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν το service και τη διαχείριση ενός εστιατορίου.
Ο Restaurant Manager είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει σε βάθος όλες τις λειτουργίες ενός εστιατορίου και μπορεί να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχημένη λειτουργία του.
Η φοίτηση διαρκεί 8 εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 4830500

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.