Νέα, ανακοινώσεις

MASTERCLASS – Boutique Signature Desserts

10 Ιανουαρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

kikiras masterclass 2 top logo correctO Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE υποδέχεται τον διακεκριμένο Pastry Chef Ιωάννη Κίκιρα στις 13-16 Φεβρουαρίου 2018, σε ένα masterclass boutique ζαχαροπλαστικής, διάρκειας 20 ωρών.

Βάζοντας την υπογραφή του σε δέκα προσωπικούς του κωδικούς παρουσιάζει επιδόρπια που ξεφεύγουν από τις παραδοσιακές γεύσεις, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους όσοι αγαπούν τις καινοτόμες γεύσεις και έχουν τη διάθεση να πειραματιστούν. Συνταγές που θα θέσουν σε δοκιμασία την τεχνική σας αλλά θα σας αποζημιώσουν με την ξεχωριστή τους παρουσίαση.

Κλασικές και νεότερες τεχνικές, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα παιχνίδι υφών και έξυπνων γευστικών συνδυασμών. Το αποτέλεσμα, κομψά επιδόρπια που θα σας εμπνεύσουν και θα εμπλουτίσουν το ρεπερτόριο σας.

Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 13, Τετάρτη 14, Πέμπτη 15 & Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, 12.20-16.35
Κόστος συμμετοχής: 410€.
Ειδικές τιμές σε απόφοιτους LE MONDE
Πληροφορίες – εγγραφές: 2108211700, [email protected]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.