Νέα, ανακοινώσεις

Hotel & Tourism Professionals’ Lectures 2018 – Νέος κύκλος διαλέξεων ξεκινάει

15 Ιανουαρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

logo teliko

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE διοργανώνει κάθε χρόνο τη σειρά διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των extra curriculum activities των τμημάτων Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης της Σχολής και έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του τουρισμού, όπως αυτές παρουσιάζονται από τους ειδικούς του χώρου.
Οι εισηγητές του προγράμματος είναι ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία. Στη διάρκεια των τρίωρων διαλέξεων οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Ο κύκλος διαλέξεων απευθύνεται αποκλειστικά στους εν ενεργεία σπουδαστές  τμημάτων ξενοδοχειακής και τουριστικής διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Νέος κύκλος διαλέξεων ξεκινάει για το 2018. Δείτε το συνολικό πρόγραμμα εδώ: http://www.lemondecentre.gr/events/category/hotel-tourism-professionals-lectures/

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.