Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Πασχαλινά γλυκά στα Παιδικά Χωριά SOS

26 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Οι σπουδαστές μας έφτιαξαν πασχαλινά γλυκά στα Παιδικά Χωριά SOS!

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, οι σπουδαστές μας ευχήθηκαν με τον γλυκό τρόπο Καλό Πάσχα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS φτιάχνοντας μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τσουρέκια και πασχαλινά γλυκά. Guest star στην εκδήλωση ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, όμως, ήταν τα παιδιά, τα οποία φόρεσαν τις ποδίτσες και τα καπελάκια LE MONDE και ζύμωσαν με τα χεράκια τους τσουρέκια και γλειφιτζούρια σοκολάτας.

Στην εκδήλωση οι σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας και ο καθηγητής τους, Νεκτάριος Βουρίκης, συμμετείχαν βοηθώντας την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τα παιδιά να ετοιμάσουν τα γλυκά. Στο τέλος τα παιδιά δοκίμασαν τα γλυκά που παρασκεύασαν τα ίδια και ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους σπουδαστές του ΖΑΡ 2, Σωκράτους Ελένη, Δημητρουλουπούλου Φαίη, Τραγούλια Ανδρέα και Τσαντίλα Βασίλη καθώς και τον καθηγητή τους Νεκτάριο Βουρίκη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Δημοσιεύθηκε: 26/4/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.