Νέα, ανακοινώσεις

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ 2018-2019

10 Δεκεμβρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

… Καλωσήρθατε στον κόσμο της γεύσης
Όλα τα σεμινάρια, master classes, workshops, γαστρονομικές διαλέξεις σε ένα γαστρονομικό ημερολόγιο!
Δείτε το ημερολόγιο πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ.

Τρεις κλασικές σειρές σεμιναρίων, Food Professionals, Food Friends, Wine Friends υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές, γεμάτες έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα και κυρίως γευστικές απολαύσεις. Τα φημισμένα Master Classes μας φέρνουν σε επαφή με τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής, και παρουσιάζονται από διακεκριμένους chefs, ενώ τα ολοκαίνουργια Workshops ήρθαν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις μας σε θεματικές που απαιτείται εξειδίκευση μέσω πρακτικής εξάσκησης σε ολιγομελείς ομάδες.

Οι γαστρονομικές διαλέξεις αναπτύσσουν θέματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας, με σκοπό να εμβαθύνουν σε ζητήματα σχετικά με τη διατροφή, τις πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και βιοποικιλότητα, τις εναλλακτικές μορφές ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας.
Συνοδοιπόροι μας στο γαστρονομικό αυτό ταξίδι, οι chefs της LE MONDE, guest chefs, οινολόγοι, διατροφολόγοι, bartenders, baristas, ειδικοί επιστήμονες του επισιτιστικού και τουριστικού χώρου θα μας μυήσουν στην τέχνη της γαστρονομίας και της φιλοξενίας.

Σας περιμένουμε για ακόμη μια χρονιά, να απολαύσουμε μαζί, μια συναρπαστική γαστρονομική διαδρομή.
Πληροφορίες-Εγγραφές: 210 8211700

Σας περιμένουμε!

COVER_DIARY_JPG (1) (Copy)

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.