Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Hotel & Tourism Professionals’ Lectures: Οινοτουρισμός

18 Μαρτίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Hotel lectures Le Monde (2)

 

 

 

Στα πλαίσια των παρουσιάσεων Hotel Lectures, η κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου προέδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, μίλησε στους σπουδαστές της ειδικότητας Hotel Management για θέματα σχετικά με το κρασί στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Συγκεκριμένα η κ. Τριανταφυλλοπούλου αναφέρθηκε στη σύγκριση της Ελλάδας σαν χώρα παραγωγής κρασιού σε σχέση με άλλες οινοπαραγωγικές χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, οι Η.Π.Α. και οι χώρες της Ν. Αμερικής,

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε σε οινολογικές περιοχές στην Ελλάδα, στην ανάπτυξη του δικτύου των δρόμων του κρασιού σε όλη τη χώρα και στα επισκέψιμα οινοποιεία.

Τέλος παρουσίασε και το νησί της Κω σαν έναν από τους πιο αξιόλογους προορισμούς στην Ελλάδα όχι μόνο σαν οινικό αλλά και γενικότερα στο γαστρονομικό προορισμό.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.