Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Διάλεξη με θέμα την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από τον κ. Χατζηγιαννάκη Γιώργο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Σελήνη”

18 Μαρτίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

O Xatzigiannakis sti LE MONDE (2)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα: Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας και η συμβολή του τουρισμού στη διάδοσή της διεθνώς” πραγματοποιήθηκε στη σχολή μας την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 από τον κ. Γιώργο Χατζηγιαννάκη, ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου “Σελήνη” στη Σαντορίνη.

Ένας άνθρωπος με μια ιστορία 35 χρόνων στο χώρο της εστίασης, αφιερωμένων στην ανάδειξη της κουζίνας του νησιού και στο γαστρονομικό τουρισμό των Κυκλάδων.

Στην ομιλία του στους σπουδαστές των μαγειρικών τμημάτων της σχολής μας, αναφέρθηκε στις συνταγές που συνδυάζονται με τα τοπικά προϊόντα του νησιού, όπως η φάβα, τα ντοματάκια,και η κάπαρη, στην εστιατοριακή εικόνα του νησιού της Σαντορίνης και όχι μόνο, καθώς και στην επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων του κλάδου.

Ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε στη σχολή έναν άνθρωπο που ανέδειξε τη Σαντορίνη σαν τον πρώτο στην Ελλάδα γαστρονομικό προορισμό.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.