Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η LE MONDE στη 10η έκθεση HO.RE.CA.

10 Φεβρουαρίου, 2015 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

periptero LE MONDEΔυναμική ήταν για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της σχολής LE MONDE στην έκθεση HO.RE.CA. Για 4 συνεχόμενες ημέρες από την Παρασκευή 6/2 ως και τη Δευτέρα 9/2  καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό βρίσκονταν στο περίπτερο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE για να παρουσιάσουν τις δράσεις της σχολής.
Η παρουσία της σχολής LE MONDE, κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης! Στη διάρκεια του τετραημέρου, οι σπουδαστές των τμημάτων Επαγγελματικής Μαγειρικής και Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής, παρασκεύαζαν μικρά και εκλεκτά fingerfoods με τη βοήθεια των καθηγητών τους, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές του τμήματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης, υποδέχονταν εγκάρδια τους επισκέπτες στο περίπτερό μας,  εκπροσωπώντας επάξια, το μέλλον της ελληνικής φιλοξενίας.
Στη διάρκεια της παρουσίας μας στη HO.RE.CA. καθηγητές και σπουδαστές έδειξαν με την παρουσία τους το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που έχουν αποκτήσει στη σχολή, ενώ ο επαγγελματισμός τους δεν πέρασε απαρατήρητος από τους επισκέπτες του περιπτέρου.
Το περίπτερο της LE MONDE επισκέφθηκε πλήθος κόσμου για να ενημερωθεί για τα προγράμματα σπουδών και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στη σχολή αλλά να δοκιμάσει και τα νόστιμα εδέσματα που παρασκεύαζαν οι σπουδαστές μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.