Νέα, ανακοινώσεις

H LE MONDE ΣΤΗ HO.RE.CA.

12 Φεβρουαρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

i le monde sti horeca (2)

Δυναμική ήταν για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της σχολής LE MONDE στην έκθεση HO.RE.CA. Για 4 συνεχόμενες ημέρες από την Παρασκευή 7/2 ως και τη Δευτέρα 10/2  καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό βρίσκονταν στο περίπτερο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE για να παρουσιάσουν τις δράσεις της σχολής.
Η μεγάλη επιτυχία της παρουσίας μας στην έκθεση οφείλεται σε όλους τους σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Επαγγελματικής Μαγειρικής και Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής που ήταν εκεί στη διάρκεια των 4 ημερών, προκειμένου να βοηθήσουν  στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την σχολή. Όλοι οι σπουδαστές έδειξαν μεγάλη προθυμία αλλά και επαγγελματισμό που δεν πέρασε απαρατήρητος από όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο.
Το περίπτερο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου για να ενημερωθεί για τα προγράμματα σπουδών και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στη σχολή αλλά να δοκιμάσει και τα νόστιμα εδέσματα που παρασκεύαζαν οι σπουδαστές μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.