Νέα, ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ION Chocolate Meeting

19 Φεβρουαρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

 

Με μεγION (9)άλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, το ΙΟΝ Chocolate Meeting, μια εκδήλωση γεμάτη ζαχαροπλαστικές δημιουργίες από σοκολάτα ΙΟΝ.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος επαγγελματιών από τον χώρο του τουρισμού, των εστιατορίων και των ξενοδοχείων.
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας ΙΟΝ, ο κ. Μιχάλης Φιλιππίδης, υπεύθυνος προϊόντων και ο κ. Βασίλης Μπουκίδης, υπεύθυνος χημείου και εργαστηρίου ερευνών, παρουσίασαν συνοπτικά τη δράση της γνωστής ελληνικής εταιρίας σοκολατοποιίας, εστιάζοντας στην πλούσια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων που διαθέτει.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή του μεγάλου διαγωνισμού ΙΟΝ – LE MONDE Chocolate Contest που διοργανώθηκε από την ΙΟΝ και τη LE MONDE. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα σύντομο video από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους δύο πρώτους νικητές. Ο πρώτος νικητής, κ. Αθανάσιος Αποστολακόπουλος, κέρδισε μια υποτροφία για το τμήμα Europastry chef, συνολικής αξίας 3000 € και η δεύτερη νικήτρια, κ. Ελίνα Μηλιώνη, μία δωροεπιταγή αξίας 250€ από το κατάστημα chef story. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους φιναλίστ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πρωτότυπο cocktail στο οποίο σερβιρίστηκαν γλυκά και σοκολατάκια, παρασκευασμένα από επαγγελματικά προϊόντα σοκολάτας ΙΟΝ. Τα γλυκά εμπνεύστηκαν και παρασκεύασαν οι καθηγητές της σχολής LE MONDE, κ. Κωνσταντίνος Χολέβας και κ. Χάρης Ψιλόπουλος.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.