Ειδικά Περιοδικά

Ferran Adria και Rene Redzepi live στη Le Monde

1 Μαρτίου, 2013 - Ειδικά Περιοδικά

www.athinorama.gr – Ferran Adria και Rene Redzepi live στη Le Monde!

01/03/2013

athinorama_2Ο Ferran Adria και ο Rene Redzepi θα μιλήσουν στη Le Monde, μέσω ειδικής βιντεοσκόπησης ο πρώτος και μέσω skype ο δεύτερος, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο τρίωρο ειδικό σεμινάριο του δικού μας Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Το θέμα του είναι μια ενδελεχής περιήγηση σε πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, που ο κριτικός γεύσης του «α» επισκέπτεται στα πάμπολα γαστρονομικά του ταξίδια στον πλανήτη. El Bulli, Arzak, Mugaritz, Noma, Fat Duck, Dinner, Steirereck, El Celler de Can Roca, Astrance, Pierre Gagnaire, Bernardin, Per Se, Momofuku, Quique Dacosta, Osteria Francescana, Cracco, Chateaubriand, Asador Etxebarri, Frantzen/Lindeberg, Mathias Dalgren, Alain Ducasse, Berasategui, Atelier de Joel Robuchon…

To σεμινάρια ξεκινάει στη 1 μ.μ., το κόστος συμμετοχής είναι € 60, πληροφορίες στο 2108211700.

 

Άντζελα Σταματιάδου [email protected]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.