01/03/2013
Ο Ferran Adria και ο Rene Redzepi θα μιλήσουν στη Le Monde, μέσω ειδικής βιντεοσκόπησης ο πρώτος και μέσω skype ο δεύτερος, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο τρίωρο ειδικό σεμινάριο του δικού μας Δημήτρη Αντωνόπουλου.
Το θέμα του είναι μια ενδελεχής περιήγηση σε πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, που ο κριτικός γεύσης του «α» επισκέπτεται στα πάμπολα γαστρονομικά του ταξίδια στον πλανήτη. El Bulli, Arzak, Mugaritz, Noma, Fat Duck, Dinner, Steirereck, El Celler de Can Roca, Astrance, Pierre Gagnaire, Bernardin, Per Se, Momofuku, Quique Dacosta, Osteria Francescana, Cracco, Chateaubriand, Asador Etxebarri, Frantzen/Lindeberg, Mathias Dalgren, Alain Ducasse, Berasategui, Atelier de Joel Robuchon…
To σεμινάρια ξεκινάει στη 1 μ.μ., το κόστος συμμετοχής είναι € 60, πληροφορίες στο 2108211700.
Άντζελα Σταματιάδου [email protected]