11/03/2013
ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Στη φετινή απονομή των Χρυσών Σκούφων δόθηκαν και δύο ειδικά βραβεία.
Στον Σωτήρη Ευαγγέλου, σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας», ειδικό βραβείο για τη συμβολή του στην εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας και την ανάδειξη της ποιοτικής της διάστασης.
Στον Λευτέρη Λαζάρου ειδικό βραβείο για τη βράβευσή του επί 20 συνεχή χρόνια του εστιατορίου «Βαρούλκο».
Παράλληλα, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde απένειμε βραβεία σε καταξιωμένους σεφ, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή και έχουν διαπρέψει σε γνωστά εστιατόρια. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Νίκος Καραθάνος (Hytra, Γαλάζια Hytra), Γκίκας Ξενάκης (Aleria), Aθηναγόρας Κωστάκος (Bill & Coo), Nίκος Μπούκης (Σελήνη), Χάρης Νικολούζος (Etrusco), Kώστας Σβεντζούρης (Botrini’s).
Υποστηρικτές των Χρυσών Σκούφων 2013 είναι οι: VOLVO, CARDHU – ZACAPA (DIAGEO RESERVE BRANDS), S.PELLEGRINO – ACQUA PANNA, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2013.
ΠΗΓΗ: http://www.athinorama.gr/restaurants/articles/?id=14427