Ειδικά Περιοδικά

Μεταμοντέρνα ελληνική κουζίνα

Ιανουάριος 7, 2013 - Ειδικά Περιοδικά

www.athinorama.gr – Μεταμοντέρνα ελληνική κουζίνα: Σεμινάριο πάνω στις εκρηκτικές εξελίξεις του σήμερα

07/01/2013

athinoramaΗ ελληνική κουζίνα ανθίζει και ανανεώνεται. Ο γαστρονομικός μεταμοντερνισμός που χρησιμοποιεί παραδοσιακά στοιχεία σε πρωτότυπες συνθέσεις, αναπτύσσεται ραγδαία στη γευστική σκηνή της Ελλάδας.

Στα πλαίσια των σεμιναρίων της για επαγγελματίες και food lover που πραγματοποιεί η καταξιωμένη σχολή Le Monde, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (1-4 μ.μ.), ο δικός μας Δημήτρης Αντωνόπουλος θα διευθύνει μια συνάντηση θεωρητικού προβληματισμού και ανάλυσης των πιο δυνατών εκδοχών του σε εστιατόρια της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας η οποία θα περιλαμβάνει και γευσιγνωσία.

Πληροφορίες στο 2108211700 και στο www.lemonde.edu.gr.

ΠΗΓΗ: http://www.athinorama.gr/restaurants/newsroom/?edtid=22771

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.