Αθλητικές

Εξόρμηση στον Παρνασσό για σκι!

19 Μαρτίου, 2019 - Αθλητικές

 

 

20190316_105439

 

 

Μια πραγματικά υπέροχη μέρα  πέρασαν οι σπουδαστές που συμμετείχαν στην εκδρομή που διοργανώθηκε στον Παρνασσό το περασμένο Σάββατο για τους λάτρεις του ski και όχι μόνο!

Παρόλο που την Παρασκευή είχε χιονοθύελλα, η επόμενη μέρα ήταν ηλιόλουστη, γεγονός που βοήθησε όσους θέλησαν να εξασκήσουν τις δυνατότητές τους στο άθλημα του σκι. Άλλωστε είχε πάρα πολύ χιόνι στον Παρνασσό, γεγονός πρωτόγνωρο για τη συγκεκριμένη εποχή.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εκμεταλλεύτηκαν την εκδρομή για να κάνουν  βόλτα,  ενώ γύρω στους 20 δοκίμασαν Ski και snowboard.

Η εκδρομή οκοκληρώθηκε με μια βόλτα μέσα στην Αράχωβα. Παρόλη την κούραση όλοι οι σπουδαστές απόλαυσαν την όμορφη εκδρομή και έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Μάρτιος 2019

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.