Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μέλι: Διαδικασία παραγωγής και χαρακτηριστικά γνωρίσματα

29 Μαρτίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

ROK_2358-6

Το μέλι, τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά και ο ιδιαίτερος τρόπος παραγωγής του, ήταν το θέμα του σεμιναρίου που παρουσίασε ο κ. Χαράλαμπος Φωτόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Μέλι Ταϋγετου – Μελισσοκομία Φωτόπουλου».

Η οικογένεια του κ. Φωτόπουλου ασχολείται εδώ και δεκαετίες με την παραγωγή μελιού και παράγουν υψηλής ποιότητας μέλι και όλων των συναφών προϊόντων μελιού, όπως νωπή γύρη, βασιλικός πόλτός, κερί και παστέλι.

Στο σεμινάριο ο κ. Φωτόπουλος ανέλυσε τόσο τις ιδιαίτερες συνθήκες παραγωγής όσο και τα διαφορετικά είδη μελιού που παράγει ο δίος. Οι σπουδαστές μας δοκίμασαν μέλι από θυμάρι, πεύκο, κούμαρο, πορτοκάλι, φασκόμηλο, ευκάλυπτος, έλατο και ρείκι.

Μάρτιος 2019

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.