Νέα, ανακοινώσεις

Επίσκεψη στα ξενοδοχεία KEFALARI SUITES & 21

23 Μαΐου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαίου 2013 εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας” στα ξενοδοχεία «KEFALARI SUITES» και «21» στο Κεφαλάρι.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Οργάνωση & Λειτουργία Ξενοδοχείου” και συνοδεύονταν από τον συντονιστή εκπαίδευσης και καθηγητή της ειδικότητας, κ. Σάρλη.

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους των ξενοδοχείων από την FRONT OFFICE MANAGER κ. Μαρία Παπαδάκη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους και τα δωμάτια του “KEFALARI SUITES”, ενός εντυπωσιακού θεματικού ξενοδοχείου και του “21”, ενός ξενοδοχείου προσανατολισμένου στην εταιρική πελατεία των βορείων προαστίων.

Ευχαριστούμε θερμά για τη ξενάγηση και την εγκάρδια φιλοξενία.

Δημοσιεύθηκε: 23/5/2013

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.