Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Athens Capital Hotel

12 Μαΐου, 2023 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Athens Capital ήταν η επόμενη στάση μας στο όμορφο ταξίδι των εκπαιδευτικών επισκέψεων των σπουδαστών των τμημάτων της ειδικότητας Hotel Management.

H ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιώργο Ρουμελιώτη, Διευθυντή Πωλήσεων του ξενοδοχείου και τον κ. Σταύρο Καλογεράκο, επίσης από το τμήμα Πωλήσεων του ξενοδοχείου, o οποίος αποφοίτησε από τη σχολή LE MONDE το 2016.

Οι σπουδαστές καταρχήν ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου, για τα τμήματά του και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, στο πανέμορφο εστιατόριο που βρίσκεται στο Roof Garden και σε διάφορους τύπους δωματίων .

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ξενάγηση και τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.