Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Electra Palace Hotel

12 Μαΐου, 2023 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Και κάπως έτσι, με το επιβλητικό ξενοδοχείο ELECTRA PALACE, κλείνει η φετινή διαδρομή των εκπαιδευτικών επισκέψεων των σπουδαστών των τμημάτων της ειδικότητας Hotel Management.

H κ. Κηπουροπούλου από το τμήμα των Guest Relations, η κ. Μούντριχα και ο κ. Λογαράς από το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και μας προσέφεραν μία εξαιρετική ξενάγηση.

Επισκεφθήκαμε, το εστιατόριο του ξενοδοχείου και την πισίνα με την ασύλληπτη θέα στην Ακρόπολη και τα Αναφιώτικα. Επίσης, είδαμε διαφορετικούς τύπους δωματίων, το spa, το γυμναστήριο και τις αίθουσες εκδηλώσεων, αυτού του πολύ όμορφου ξενοδοχείου που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ξενάγηση και τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.