Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Athens Grand Hyatt

9 Μαΐου, 2023 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων, οι σπουδαστές της ειδικότητας Hotel Management, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Athens Grand Hyatt.
H ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γασπαράτο, στέλεχος του Γραφείου Προσωπικού του ξενοδοχείου, ενώ έγινε και μία εκτενής ενημέρωση για το Rooms Division Department από τον Διευθυντή του τμήματος κ.Παντελή Γκλιάτη.
Οι σπουδαστές επισκέφθηκαν κατα σειρά τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, το χώρο του Housekeeping, τις αίθουσες εκδηλώσεων, διαφορετικούς τύπους δωματίων, το κέντρο ευεξίας (spa) και το γυμναστήριο.
Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ξενάγηση και τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.