Νέα, ανακοινώσεις

Restaurant Operation – Ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών εστιατορίου, διάρκειας 8 εβδομάδων

25 Ιανουαρίου, 2019 - Νέα, ανακοινώσεις

 

rest operation

Η διαχείριση, οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Restaurant Operation, διάρκειας 8 εβδομάδων απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά ενός τόσο απαιτητικού όσο και ελκυστικού επαγγέλματος και να στελεχώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης κάθε είδους.

Το πρόγραμμα εστιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη σάλα ενός εστιατορίου, από την οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου, μέχρι τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του χώρου και το στήσιμο των τραπεζιών. Το πρόγραμμα προσφέρει τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται σε οργανωμένα εστιατόρια μέσα στη σχολή που προσομοιάζουν πραγματικούς χώρους εργασίας.

Νέο τμήμα ξεκινάει Δευτέρα 27 Απριλίου.

Τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 17.30 – 20.00

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2104830500

Δείτε περισσότερα: http://www.lemondecentre.gr/epaggelmatiki_exidikeusi/restaurant-operation/

 

 

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.