Νέα, ανακοινώσεις

WORKSHOP – The pork series. Ένα διήμερο workshop για το χοιρινό και τα μυστικά του

14 Μαρτίου, 2019 - Νέα, ανακοινώσεις

the pork series

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη 4/4/ 2019

16.45 – 20.50

Παρασκευή 5/4 /2019

16.45 – 20.50

Διάρκεια : 2 ημέρες / 10 ώρες
Κοινό : επαγγελματίες, σπουδαστές μαγειρικής τέχνης

Εισηγητής: Αχιλλέας Παπαχρήστος, Chef LE MONDE

Σε αυτό το διήμερο workshop, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και σε σπουδαστές μαγειρικής τέχνης, θα αναλυθούν όλα τα χαρακτηριστικά του χοιρινού κρέατος .Ελληνικό χοιρινό, ελληνικός μαύρος χοίρος , αγριογούρουνο και χοιρινό imperico , θα τεμαχιστούν σε επιμέρους κομμάτια , θα προετοιμαστούν για παραδοσιακές και premium παρασκευές  και θα δοκιμαστούν, ώστε να κατανοήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τον τρόπο επεξεργασίας τους.

Θα υπάρξει θεωρητική αναφορά στις εμπορικές ονομασίες και στη διαδικασία συσκευασίας και τυποποίησης του χοιρινού κρέατος  και παράλληλα πρακτική εφαρμογή σε αποστέωση και τεμαχισμό όλων των ειδών χοιρινού κρέατος με ενεργή συμμετοχή όσων παρακολουθούν το σεμινάριο. Επίσης, θα γίνει γευστική δοκιμή των κυριότερων τεμαχίων σε παρασκευές που θα προετοιμαστούν από τον chef.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 8211700

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.