Η σωστή προετοιμασία και διαχείριση της πρώτης ύλης πριν το μαγείρεμα, είναι απαραίτητη. Ο master του είδους, chef Αχιλλέας Παπαχρήστος, παρουσιάζει συνταγές με βασικά αλλά και έθνικ υλικά που θα αναβαθμίσουν τη γεύση, το άρωμα και την υφή στο κρέας, το ψάρι ή τα πουλερικά μας! Τεχνικές όπως η εμβάπτιση, η έγχυση αλλά και το vacuum, συνδυάζονται με τον κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος, προσφέροντας τη μέγιστη γαστριμαργική απόλαυση μιας fine dining εμπειρίας.

 Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
15/03/2023 - 17:30-20:00
Κόστος: 70€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.