Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Βιογραφικό σημείωμα και επιτυχημένη συνέντευξη για ξενοδοχείο 5 αστέρων

1 Μαρτίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Intercontinental

Οι σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management της σχολής είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά για μια επιτυχημένη συνέντευξη από τον κ. Δημήτρη Ζιμπόπουλο,  Διευθυντή Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental , ο οποίος παρουσίασε μια διάλεξη με θέμα «Βιογραφικό σημείωμα και επιτυχημένη συνέντευξη για ξενοδοχείο 5 αστέρων».

Ο κ. Ζιμπόπουλος ανέλυσε όλα τα σημεία που πρέπει να προσέξει ένας υποψήφιος για εργασία στον ξενοδοχειακό τομέα από την εμφάνιση, τη γλώσσα του σώματος, τον τρόπο ομιλίας καθώς και ενδεικτικές απαντήσεις που θα πρέπει να δίνει κανείς όταν περνάει από συνέντευξη για εργασία.

Η διάλεξη ανήκει στη σειρά διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές ξενοδοχειακής διοίκησης.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.