Νέα, ανακοινώσεις

Παγκόσμια έκθεση τουρισμού ΙΤΒ

20 Μαρτίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Οι σπουδαστές μας επισκέφτηκαν το Βερολίνο και την παγκόσμια έκθεση τουρισμού ΙΤΒ

Την πιο ενδιαφέρουσα ίσως εκπαιδευτική επίσκεψη των τελευταίων χρόνων πραγματοποίησαν οι σπουδαστές της ειδικότητας HOTEL MANAGEMENT στο Βερολίνο στα πλαίσια της διοργάνωσης της μεγαλύτερης παγκόσμιας τουριστικής έκθεσης, της ITB.

 

 

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τουριστικά περίπτερα από τουριστικούς προορισμούς και των πέντε ηπείρων καθώς και να γνωρίσουν από κοντά διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.Ελλάδα, Τουρκία, Παναμάς, Βραζιλία, Μαλδίβες, Νέα Ζηλανδία, Κούβα αλλά και πολλά άλλα περίπτερα χωρών έκλεψαν την παράσταση.

Η επίσκεψη μας όμως δεν περιορίστηκε μόνο στην έκθεση. Τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο «Das Stue» το πιο καινούριο design hotel της γερμανικής πρωτεύουσας, όπου η ξενάγηση μας έγινε από τον κ. Α. Σαλαπάτα, Υπεύθυνο Πωλήσεων και Marketing του ξενοδοχείου.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούμε έστω και για λίγες ώρες την πανέμορφη πόλη της Ζυρίχης, αλλά και να γνωρίσουμε την πόλη του Βερολίνου μέσα από μία εξαιρετικά οργανωμένη ξενάγηση.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.