Νέα, ανακοινώσεις

Hotel & Tourism Professionals’ Lectures 2013

2 Απριλίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου (13.00 – 16.00), αρχίζει το νέο πρόγραμμα διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures για το έτος 2013 με μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα:«Αναδυόμενες και ώριμες τουριστικές αγορές, Ελλάδα, Τουρκία, Β. Αφρική, Ισπανία.

 

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», την οποία θα παρουσιάσει ο εκδότης του περιοδικού Χρήμα και Τουρισμός. κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Η σειρά διαλέξεων απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές των ειδικοτήτων Hotel Management και Tourism Management και έχει στόχο να παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του τουρισμού, όπως αυτές παρουσιάζονται από τους ειδικούς του χώρου.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία. Στη διάρκεια των διαλέξεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Πέμπτη 28/3/2013 – 13.00 – 16.00, 4ος όροφος, αίθουσα εκδηλώσεων

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία. Το συνολικό πρόγραμμα των διαλέξεων θα αναρτηθεί σύντομα.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.