Αθλητικές

Τελικός Πρωταθλήματος 5Χ5

30 Μαΐου, 2013 - Αθλητικές

Τελικός Πρωταθλήματος 5Χ5

Μ3 vs TEMA 33 : 9-4

Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε μάγειρες (M-3 vs ΤΕΜΑ-33) χωρίς κουτάλες και μαχαίρια αλλά με μπάλα και δίχτυα, με στόχο όχι κάποιο γευστικό αποτέλεσμα, αλλά την κατάκτηση του εσωτερικού πρωταθλήματος 5X5 της Le Monde!

Ήταν κοινό μυστικό ότι η ομάδα του Μ-3 ήταν ένα κλικ καλύτεροι και από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά (ΤΕΜΑ33, ΤΕΜΑ47, ΤΕΜΑ32, ΤΕΜΑ6), έμενε μόνο να το αποδείξουν την Τετάρτη το απόγευμα στον τελικό. Και το έκαναν με εκκωφαντικό τρόπο καθώς το ημίχρονο έληξε με το υπέρ τους 5-0. Οι περυσινοί πρωταθλητές (Μ-3), πιο μπαρουτοκαπνισμένοι, μπήκαν στο γήπεδο και ξέρανε ακριβώς τι θέλανε και δεν άργησαν να το πετύχουν, μέσα σε 7 λεπτά (5΄-12΄) πέτυχαν 4 γκολ και η υπόθεση τίτλος φάνηκε να γίνεται πολύ απλή. Στο ίδιο διάστημα βέβαια το ΤΕΜΑ-33 είχε τρία χαμένα τετ-α τετ και τρία δοκάρια και όπως είναι φυσικό, κανείς δεν ξέρει πια θα ήταν η έκβαση του τελικού αν είχαν σταθεί πιο τυχεροί σ’ αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Το 2ο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, οι παίχτες του ΤΕΜΑ-33 απέβαλαν το άγχος και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο, το τελικό 9-4 είναι ένα σχετικά αξιοπρεπές σκορ για τους ηττημένους και φανερώνει την άνετη επικράτηση των νικητών.Ευχαριστούμε όλους τους σπουδαστές και των 35 τμημάτων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά της σχολής και χάρηκαν το κάθε παιχνίδι που έπαιξαν χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Οι σπουδαστές που έπαιξαν στον τελικό ήταν :

Μ-3: Καββαδάς Θ, Σαπουντζής Ν, Μαυράκης Β, Σπανομαρίδης Σ, Τσουκαλάς Δ.

ΤΕΜΑ-33: Ανδρεάδης Σ, Καραδήμας Σ, Φραντζέσκος Ν, Λυσίκατος Δ, Rrapaj D, Λαμπράκης, Ριζάκης.

Δημοσιεύθηκε: 30/5/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.