Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

H LE MONDE στην 21η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

28 Μαΐου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μια πολύ αξιόλογη εμπειρία για τους σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή τους στη γραμματειακή υποστήριξη της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΤΕ την Τετάρτη 29 Μαίου 2013, το πρωί στο ξενοδοχείο CROWN PLAZA και το απόγευμα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εκδήλωση παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης. Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για τους σπουδαστές μας, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν πραγματικές συνθήκες εργασίας σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση.

Οι σπουδαστές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας επαγγελματισμό, ήθος και συνέπεια. Όπως ανέφεραν και μετά το τέλος του συνεδρίου ήταν μια εμπειρία που τους βοήθησε αρκετά να αντιληφθούν τις πραγματικές δυσκολίες της οργάνωσης μίας τέτοιας εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμα τους παρακάτω σπουδαστές για τη συμμετοχή τους:

CROWN PLAZA

ΣΟΥΜΠΕΡΤ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ-ΝΑΤΑΣΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΜΠΑΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΟΥΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
LALMI BLERINA
ΣΚΑΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΡΑΜΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΝΑΚΗ ΑΝΝΑ
ΧΕΙΡΑΚΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
KUKUNYA MEROPI-KHRISTINA
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσιεύθηκε: 29/5/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.