Νέα, ανακοινώσεις

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2014

22 Δεκεμβρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθησαν στην καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.  Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ, Δρ. Χρήστος Πάλλης, εκπρόσωποι από τον χώρο της φιλοξενίας, του τουρισμού και της γαστρονομίας, διακεκριμένοι απόφοιτοι καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών, που κάθε χρόνο, υποστηρίζουν με τα προϊόντα τους τα εργαστηριακά μαθήματα του Ομίλου LE MONDE.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους  μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και διάχυτου ενθουσιασμού, όπως αυτό εκφράστηκε από το χειροκρότημα του κατάμεστου αμφιθεάτρου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εύχεται, ολόψυχα, καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους του, θυμίζοντάς τους, ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε όποιες μελλοντικές προσπάθειές τους. Θερμά συγχαρητήρια!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.