Νέα, ανακοινώσεις

«για ζαχαροπλάστες» – Νέο βιβλίο ζαχαροπλαστικής από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme

7 Ιανουαρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο ζαχαροπλαστικής «για ζαχαροπλάστες».Ένα βιβλίο-οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τεχνικών και των παρασκευασμάτων τους, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να διακρίνουν την πραγματική απόλαυση του να είναι κανείς ζαχαροπλάστης.

Αποτελούμενο από δύο μέρη, στο πρώτο παρουσιάζονται οι βασικές πρώτες ύλες, ο επαγγελματικός εξοπλισμός και οι κυριότερες τεχνικές ζαχαροπλαστικής και στο δεύτερο προτείνονται κλασικές και πρωτότυπες συνταγές με επιδόρπια υψηλής αισθητικής.
Οι συγγραφείς του, δύο έμπειροι, σύγχρονοι και ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες, μάς αποδεικνύουν ότι η ζαχαροπλαστική δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Η ζαχαροπλαστική είναι απλή, είναι δημιουργία, είναι έμπνευση.

Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να αποδείξει ότι η ζαχαροπλαστική είναι για όλους. Καλή ανάγνωση!

Τίτλος: για ζαχαροπλάστες

Συγγραφείς: Κων/νος Χολέβας, Χάρης Ψιλόπουλος
ISBN: 978-960-8382-39-8
Διαστάσεις: 28 x 23,5 cm
α’ έκδοση: Δεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων: 296
Τιμή λιανικής: 34,00 €

cover

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.