Νέα, ανακοινώσεις

Στις 11 Νοεμβρίου αρχίζουν τα νέα τμήματα Bartender, Sommelier και Bar & Restaurant Management

9 Σεπτεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Στις 11 Νοεμβρίου αρχίζουν τα νέα τμήματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE. Πρόκειται για προγράμματα εξάμηνης διάρκειας που απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση στις ειδικότητες Bartender , Sommelier – Οινοχόος και Bar & Restaurant Management – Διεύθυνση εστιατορίου – bar.
Τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα, είναι αποκλειστικά εργαστηριακά, διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της σχολής LE MONDE και διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στις αντίστοιχες ειδικότητες.

_DSC0974Πρόγραμμα Bartender
Ο bartender είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μπάρα κάθε εστιατορίου, ξενοδοχείου και bar  και παρασκευάζει ποτά. Γνωρίζει τις δόσεις ανάμειξης αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, δημιουργεί cocktails, σερβίρει και εξυπηρετεί τους πελάτες. Μπορεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης που διαθέτει bar.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Bartender, δείτε εδώ:
sommelierΠρόγραμμα Οινοχόος – Sommelier
Ο oινοχόος – sommelier  είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη διαχείριση της κάβας. Συντάσσει τη λίστα κρασιών, φροντίζει για τη συντήρηση και διαχείρισή τους, συμβουλεύει και προτείνει κρασί στους πελάτες ανάλογα με το φαγητό που έχουν επιλέξει και αναλαμβάνει το σερβίρισμά του.
Το πρόγραμμα δημιουργεί επαγγελματίες Sommeliers, που θα στελεχώσουν τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια και ξενοδοχεία με πλούσια κάβα, που έχουν ανάγκη τις γνώσεις ενός ειδικού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Οινοχόος – Sommelier, δείτε εδώ:

DSC_1600Πρόγραμμα Bar & Restaurant Management – Διεύθυνση Μπαρ & Εστιατορίου
Ο bar & restaurant manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση,  οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου ή bar. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού, επιβλέπει το service, προγραμματίζει τις κρατήσεις και είναι γενικότερα υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια, bar και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Bar  & Restaurant Management – Διεύθυνση Μπαρ & Εστιατορίου, δείτε εδώ:

Για πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500, 210 8211700

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.