Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

SOUS VIDE LE MONDE Food Professionals 2020

14 Ιανουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Κοτόπουλο, χταπόδι, πεσκανδρίτσα & αρνί επέλεξε να μαγειρέψει με την τεχνική sous vide σε κενό αέρος ο chef και καθηγητής της Σχολής Vasilios Poris δημιουργώντας άριστα γευστικά αποτελέσματα σε συνταγές που διατηρούν όλες τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα της πρώτης ύλης!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.