To πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και επιτυγχάνει να δημιουργήσει επαγγελματίες Sommeliers που θα στελεχώσουν τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια και ξενοδοχεία που διαθέτουν πλούσια κάβα και έχουν ανάγκη τις γνώσεις ενός ειδικού.
             
        
        
        			
												
				
				
					Διάρκεια: 
17 Εβδομάδες
Μαθήματα: 
2 φορές την εβδομάδα
				
                
					Έναρξη: 
10/11/2025
				
				
				
					Έναρξη: 
10/11/2025
				
			 
            
		        
        
        			
            	
					                    Θεματικές Ενότητες
                    
- Αρχές αμπελουργίας, οινοποίησης & γευσιγνωσίας
- Ελληνικός αμπελώνας
- Διεθνής αμπελώνας
- Service κρασιού, διαχείριση κάβας, wine lists
- Food & Wine pairing
- Παλαιωμένα αποστάγματα – αφεψήματα
 
             
                
        			
            	
					                    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
                    όσους αγαπούν το κρασί, θέλουν να εκπαιδευτούν στην τέχνη του και να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες.
                 
             
                
        			
            	
                	
            		Το πρόγραμμα προσφέρει:
                    
- Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LEMONDE