Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Σημαντικές ξενοδοχειακές & τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται τους σπουδαστές LE MONDE

24 Φεβρουαρίου, 2016 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

hotel interviews (Copy)

Κατά τη διάρκεια του Εαρινού Εξαμήνου και κυρίως μέχρι τα τέλη Μαρτίου προγραμματίζονται κάθε χρόνο επισκέψεις εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών & ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού στο πλαίσιο της διασύνδεσης των σπουδαστών της LE MONDE με τις επιχειρήσεις του χώρου του Τουρισμού.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι να παρουσιάσουν οι εκπρόσωποι στους σπουδαστές της Σχολής δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στις επιχειρήσεις τους και να συνομιλήσουν, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις, με όσους σπουδαστές ενδιαφέρονται.

Προτρέπουμε όλους τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για το πρόγραμμα των συναντήσεων από τις σχετικές αναρτήσεις στους πίνακες ανακοινώσεων καθώς και από το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Σχολής το οποίο τις διοργανώνει.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.